Onze Sages

Inge Geurts is doorgaans onze ceremoniemeester, zij werkt als topmodel en leerde Amanita Muscaria een aantal jaar geleden kennen na veel ervaring met andere plant teachers leek deze haar het meest op het lijf geschreven.

Naast ceremoniemeester is Inge ook een droomwever, en zij vertelt je graag meer over het medicijn en hoe dit zelf op de beste wijze klaar te maken.

Veronique Hogervorst is een kunstenares die momenteel werkt aan een tarot gebaseerd op de wereld van waardplanten en vlinders. Zij volgde zowel het boedhistische als het sjamanistische pad en ze is onze chanter met haar vermogen diep te gaan met haar stem. 

Ook is Veronique een gevorderd beoefenaar van de Wim Hof technieken. 

Martiijn Benders is filosoof en dichter en hij volgde het pad van de tempelridders en de Tolteekse magie. Zijn ideeen over magie kun je lezen in het filosofische boek ‘Waarover de piranha droomt in de limonadesloot’ evenals de Microdose Bijbel waaraan hij nu werkt, daarop is het nog even wachten. 

Hij is vooral als dichter bekend, en zijn eerste verzamelde werk is al verschenen onder de titel ‘Traktaat van de Zon’. Op zijn zeventiende levensjaar kwam Martijn een ‘nagual’ tegen die hem in het gebruik van de Amanita Muscaria onderwees.